drs. Roelof Eleveld
drs. Gisella Klein
dr. Rik Peters
drs. Michel de Visser
Jan Paternotte
drs. Richard Engelfriet
Angelique van 't Riet
Nico de Haas
drs. Rien Fraanje
Gijs Weenink
drs. Jos Denissen
Roderik van den Bos BA
Jacco Veldhuyzen
 

Sinds 1993 verzorgen we trainingen en workshops voor bedrijven, ministeries, universiteiten, hogescholen, gemeenten, politieke partijen, verenigingen en charitatieve instellingen. Onze trainers en onze trainingen worden altijd hoog gewaardeerd en als zeer bruikbaar ervaren voor de praktijk. 

Ervaren trainers
Onze trainers hebben jarenlang gedebatteerd bij debatingclubs en op toernooien in binnen- en buitenland, alvorens zij over gingen tot het trainerschap. Onze trainers hebben allen internationale ervaring zowel qua debatteren als trainen. 

Maatwerk
Onze trainingen zijn altijd op maat gemaakt voor de opdrachtgever. Een groot gedeelte van de training bestaat uit oefenen van reŽle situaties. Zodat de deelnemers goed voorbereid zijn op reŽle praktijksituaties. Afhankelijk van de deelnemerswensen, doelen en omgeving, creŽren we samen met de opdrachtgever een training die maximaal aansluit bij de deelnemers. Wij zoeken altijd een trainer die goed aansluit bij de doelgroep, en die de achtergrond van de deelnemers kent. 

Politieke trainers
Voor politici en politieke partijen hebben we op de praktijk toegesneden trainingen. Verschillende trainers van de DebatAcademie zijn actief of actief geweest in de politiek als raadslid, wethouder of adviseur, en kunnen u op deskundige wijze en met kennis van de dagelijkse praktijk trainen en adviseren.

Telefoon:
020 - 44 70 146
terug naar boven >