drs. Roelof Eleveld
drs. Gisella Klein
dr. Rik Peters
drs. Michel de Visser
Jan Paternotte
drs. Richard Engelfriet
Angelique van 't Riet
Nico de Haas
drs. Rien Fraanje
Gijs Weenink
drs. Jos Denissen
Roderik van den Bos BA
Jacco Veldhuyzen
 
drs. Jos Denissen
Jos Denissen is afgestudeerd in de theoretische natuurkunde en in de rechten. Later werkte hij voor De Nederlandse Bank. Sinds 2 jaar is hij erkend mediator, zelfstandig adviseur en communicatietrainer.
Het debat is voor hem een late roeping, maar wel een hele sterke. Hij is oprichter van de CDA-Debatclub Amsterdam, heeft aan een aantal debattoernooien deelgenomen en behoorde tot het winnende team van het CDA-debattoernooi in 2005. Hij geeft trainingen aan politici en studenten in debatteren, presenteren, campagne voeren en vergadertechnieken. 
De reden voor zijn interesse is, dat het gesproken woord en vooral ook het beeld dat wordt afgegeven, steeds belangrijker wordt. Als we iemand willen overtuigen, vertrouwen we op onze kennis en veel minder op onze presentatie. Er is dus alle reden om eens stil te staan bij de presentatie van wat u zegt. Dat kan in een cursus debatteren of presenteren, waarin u op een heel directe, toegankelijke en vaak heel leuke wijze leert wat voor indruk u op anderen maakt.
Telefoon:
020 - 44 70 146
terug naar boven >